Notícies

La trobada per a discapacitats a La Caparrella va reunir a 96 participants

Un total d’onze associacions lleidatanes que treballen amb persones amb discapacitats psíquiques van participar a la Trobada de Tennis que es va celebrar el passat dijous dia 15 de setembre a les instal·lacions que té a la Caparrella la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis.

Fins a 96 participants, acompanyats per 17 monitors, van prendre part en una activitat de pràctica de tennis coordinada pel director tècnic a Lleida de la FCT, Carles Coll, amb l’ajuda de diversos entrenadors de la Catalana.

Es tractava d’una acció que forma part del programa d’activitats tennístiques que la Representació Territorial realitza amb diferents col·lectius de la societat i que inclou, també, treball i promoció del tennis amb cadira de rodes i diferents trobades solidàries. L’activitat, que va tenir una durada de dues hores, va constar d’un escalfament general, exercicis de familiarització amb la raqueta i pilota, cops bàsics del tennis com dreta i revès amb progressions, augmentant la dificultat i els piloteigs amb entrenador i entre els propis jugadors.

Entre els centres participants hi havia els adherits a la Fundació Aspros com el SOI/STO Entrevies, STO Ciutat Campus, el STO Complex Casa Nostra, Residència Empresseguera, La Coma i Francesc Macià i Sorigué. A més a més també hi va haver representants de l’Acudam de Mollerussa, el Taller Shalom, el Taller l’Estel de Balaguer, l’Associació Albe de Tàrrega i CO L’Espígol de Cervera i Apromi de Juneda

Share