Notícies

Extraordinari partit dels millors jugadors de pàdel del món al Tennis Monterols

La pista central de pàdel del Club Tennis Reus Monterols ha estat la protagonista d’un partit d’exhibició de pàdel amb quatre dels millors jugadors del moment.

Més de 1000 aficionats al pàdel no s’han perdut la cita i han omplert totes les grades per gaudir amb les jugades i els cops més espectaculars d’aquests jugadors de primer nivell. El partit disputat per Díaz/Gutiérrez i Gutiérrez/ Navarro va acabar amb un ajustat resultat de 7/5 2/6 7/6.
Els aficionats que es van acostar van poder viure un espectacle sense precedents a les pistes de pàdel del Monterols on els quatre jugadors van fer vibrar la graderia i que la gent passés una bona estona amb els seu joc
espectacular.

Clínics d’atac i defensa
Abans del partit, aquests quatre padelistes d’elit, van impartir uns clínics d’atac i defensa a 32 jugadors de la província. Els participants van estar, durant una hora, escoltant els consells, depurant la tècnica i compartint experiències amb els millors del món. A més, es van fotografiar i van recollir signatures dels seus ídols.

Els quatre cracks mundial del pàdel
Juan Martín Díaz
Apodat “El Galleguito”, jugador espanyol-argentí, considerat el dia d’avui per a molts com el millor jugador de pàdel de la història. Actualment, ocupa el número 1 del rànquing WPT junt amb la seva parella de joc Fernando Belasteguín.
Cristian Gutiérrez
Jugador argentí nascut a la ciutat de Mar de la Plata, on va començar a jugar a pàdel als 9 anys. Els seus primers cops van ser contra la paret d’un club de pàdel de Mar de la Plata fins que als 15 años es va concentrar en aquest esport i s’hi va dedicar de manera professional.

Sanyo Gutiérrez
Va començar a jugar al pàdel als 11 anys i als 15 anys ja va entrar al circuit professional. Actualment és el número 3 del WPT, juga a la posició de drive i el 2015 va guanyar 40 dels 54 partits que va disputar al Circuit del World Padel Tour.

Paquito Navarro
És jugador de pàdel professional i actualment és considerat el millor jugador espanyol d’aquest esport i dels millors del món. Juga a la posició de revés i forma parella amb Sanyo Gutiérrez, amb qui formen la segona millor parella del World Pàdel Tour.

 

Dani Prado
Responsable de Comunicació del CTRM
dani.prado@tennismonterols.cat

Share