Notícies

Expedició FCT al Campionat d' Espanya Infantil

La FCT està acabant de preparar l’expedició per el proper Campionat d’Espanya Infantil 2013 que es disputarà del 8 al 14 de juliol al Club Parayas SD de Santander.

El nombre de participants catalans/es acceptats/es és de 9 jugadors i 11 jugadores, i el format de viatge serà el mateix que en l’expedició de la present setmana amb els alevins; hi haurà 3 furgonetes a disposició dels participants, i 4 tècnics.

Pel que fa als tècnics de la FCT en l’expedició, els escollits seran Victor Sanchez i Fran Medina, mentre que els tècnics de club escollits per aquest esdeveniment, seran Eloi Abelló i Fernando Elvira, aquests últims amb varis jugadors/es implicats en el torneig.

Durant aquesta setmana es comunicarà a tots els clubs dels jugadors i jugadores que s’han guanyat el dret a disputar el Campionat d’Espanya, tota la informació necessària de la sortida, hora de sortida, hotel, expedició etc.

Els jugadors i jugadores classificats/es són:

NOIS:

Nilo Duarte, Alvaro Barranco, Néstor Giribet, Marc Casasnovas, Eduard Coronado, Oliver Castañeira, Oriol Lluis, Xavier Gabarró i Gonzalo Garcia-Nieto.

NOIES:

Esther Lopez, Carla Girbau, Ares Llobera, Mar Gendra, GuiomarMaristany, D. AntonellaStoica, Anna Bulló, Marina Bassols, Inés Calderón i Claudia Bartolomé i Catalina Medici.

Esperem que obtinguin grans resultats i que aquest torneig els/les ajudi a créixer tennísticament.

ÀREA ESPORTIVA FCT

Share