Notícies

Exitosa jornada RDS dels jugadors i jugadores del 2005

Seguint amb el Programa RDS de recerca, detecció i seguiment de jugadors i jugadores catalans, l’àrea esportiva de la FCT va fer una nova convocatòria de futures promeses ahir dimecres 25 de novembre. En aquesta ocasió, els participants eren nascuts l’any 2005, i es varen reunir a 20 jugadors i 20 jugadores de tot el territori català. Hi havia jugadors de totes les províncies, i varen poder gaudir d’una jornada especial amb molts dels jugadors que es troben en les diverses competicions catalanes.

Com ha estat habitual en aquesta ronda de concentracions, s’han fet 2 blocs per tal que els nens i nenes puguin treure el màxim profit a aquest dia tan esperat per a molts d’ells. Un bloc uns exercicis físics i una sèrie de jocs, i l’altre bloc, entrenament a pista amb punts inclosos.

Aquestes jornades estan pensades perquè els tècnics dels jugadors puguin participar d’aquesta festa de tennis juvenil, i en aquesta ocasió, varen assistir a la trobada, entrenadors de diferents clubs i escoles de tennis. Jose Maria Diaz (entrenador del jugador professional Albert Ramos), Mariano Medici (director de l’escola del CTN Sant Cugat), Joan Perez (Director de l’escola del CT Vic), Ernest Comas (Responsable del grup femení del CE Valldoreix), entre d’altres.

Des de la Federació agraïm la col·laboració de tots els tècnics assistents, doncs es tracta que entre tots donem un impuls de nivell i d’il·lusió al tennis català i a les diferents escoles de tennis.

La jornada es va concloure amb l’entrega de diplomes i fotografies de tot el grup, on el nombrós nombre de pares i familiars, varen aprofitar per fer fotos als seus fills i filles.

DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT

Share