Notícies

Exitosa jornada de tennis amb Carla Suárez i Garbiñe Muguruza

Les dues millors raquetes del país, Carla Suárez i Garbiñe Muguruza, van participar en la Jornada Elitia – FCT per potenciar i promocionar el tennis femení.

Carla Suárez i Garbiñe Muguruza van ser la gran motivació per a les més de 40 joves tennistes provinents de Madrid i Catalunya que van poder gaudir d’un dia complet amb les seves referències tennístiques. El present i el futur del tennis espanyol femení van compartir somnis, somriures i il·lusions.

Les dues millors jugadores del país van donar un exemple majúscul en dedicar un dissabte lliure a les seves agendes per promocionar i donar suport a les tennistes a seguir lluitant pel somni de convertir-se en professionals .

La jornada va estar dividida en dues parts . La del matí , va començar amb un vídeo dedicat a Carla i Garbiñe on es repassava breument part de la trajectòria professional d’ambdues. Aquest feia èmfasi que, la número 17 º i la 63 º del rànquing de la WTA són el present del tennis espanyol, però el futur són elles, les joves . En la reproducció, es van transmetre els valors pels quals Suárez i Muguruza estan assentades entre les millors del món: humilitat, sacrifici, constància, treball, dedicació i il·lusió.

A continuació, va donar inici l’activitat. Carla i Garbiñe van començar un entrenament en pista . S’hi van treballar cops des de la línia de fons, la volea, el servei, les devolucions i diferents aspectes tècnics i tàctics. Els seus respectius entrenadors, Xavier Budó i Alejo Mancisidor, amb micròfon en mà anaven analitzant gestos, cops i compartien la seva visió amb les petites. Minuts enriquidors on pares, entrenadors i tennistes no van perdre cap detall.

El moment estrella per a les petites tennistes va arribar quan, en un circuit de vuit pistes amb diferents activitats, van poder pilotejar i jugar tant amb Carla Suárez com amb Garbiñe Muguruza, mentre que en les altres pistes hi havia treball específic de diferents aspectes imprescindibles en el tennis d’alt nivell, com el treball mental, l’agressivitat en el joc, consistència, servei, restada… Els somriures i el bon ambient van ser la tònica de la jornada .

A la segona part de la jornada hi va haver ronda de preguntes per Carla i Garbiñe, lliurament de diplomes, un nou clínic i un tancament amb les conclusions de la jornada .

El tennis, i sobretot el femení, necessiten d’accions com la duta a terme aquest cap de setmana a Cornellà. La passió per aquest esport i la lluita per potenciar i promocionar el tennis han portat a Elitia i a la FCT a realitzar un dels esdeveniments més importants de l’any .

Article de Nacho Mühlenberg http://www.puntodebreak.com

Share