Notícies

EXITOSA JORNADA DE “LA LAIA JUGA A TENNIS”

      Des de fa uns anys, La Federació Catalana de Tennis juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, duen a terme un programa anomenat “LA LAIA JUGA A TENNIS”.

Aquest programa es basa en la promoció de tennis femení a la capital catalana, i la FCT organitza una sèrie d’esdeveniments exclusivament amb aquest objectiu.

El passat dissabte 21 de maig, es va realitzar una trobada lúdic-recreativa, exclusivament per a nenes, a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, on la convocatòria estava pensada per a nenes de 4 a 12 anys. Es va comptar amb la presència de nenes de tots els clubs de Barcelona ciutat, així com nenes del districte que no havien tingut prèviament cap contacte amb el món del tennis.

Els tècnics de la Federació varen estar en contacte permanent amb els directors dels diferents clubs esmentats, per intentar que assistissin el màxim nombre possible de nenes, doncs el caràcter promocional de l’esdeveniment ho mereixia.

Fins a 103 nenes varen confirmar la seva assistència en una jornada inoblidable marcada per el bon temps i les cares d’il·lusió de totes les participants, gaudint durant 3 hores. L’activitat estava dividida en dos blocs, un de tennis, i l’altre de jocs varis i proves físiques.

A mesura que les participants es presentaven al punt de trobada, es va fer entrega d’una samarreta, aigua i una peça de fruita a cadascuna d’elles, i a l’hora prevista, vàrem posar en marxa l’activitat.

Es va fer una divisió de grups per edats i nivells, d’aquesta manera, les nenes més petites podien jugar amb pistes de mini-tennis, mentre que les més grans podien fer-ho en pista gran. Tothom va poder participar de la manera més ajustada al seu nivell.

Acabat el temps establert en els dos blocs esmentats, vàrem agrupar a totes les nenes i famílies a la pista central de l’esdeveniment, i vàrem procedir a fer l’entrega de diplomes, medalles, obsequis varis i fotografia final de grup.

Un pica-pica per a tots els assistents va posar fi a una jornada marcada per el bon ambient, on els tècnics de la Federació, així com tot el personal del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, es van buidar per fer d’aquesta jornada, un dia a recordar per totes les nenes.

 

DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT

 

 

_DSC5136

 

 

Share