Notícies

Exitosa jornada de "La Laia juga a tennis" al CMT Vall d'Hebron

Aquest dissabte 12 de desembre, a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron, es va dur a terme una jornada especial de foment i promoció de tennis femení, vinculat al programa “LA LAIA JUGA A TENNIS”.

La Federació Catalana de Tennis, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, varen engegar fa uns anys, promocionar el tennis femení a la ciutat de Barcelona, i aquesta activitat realitzada, és la última de vàries accions que s’han realitzat durant aquest any 2015.

La jornada va constar de dues parts. La primera pensada per a nenes nascudes els anys 2003, 2004 i 2005, on unes 40 nenes de tots els clubs de la ciutat barcelonina, varen poder disputar partidets i jocs amb la supervisió i organització dels tècnics de la FCT.

La segona part va donar lloc a l’activitat de mini-tennis per a nenes nascudes els anys, 2006, 2007, 2008, 2009 i 2010, i més de 70 participants dels clubs barcelonins varen poder gaudir d’aquesta jornada lúdic-festiva amb partidets en pistes de mini-tennis i jocs individuals i en equip. La Federació va instal·lar fins a 36 xarxes de mini-tennis per totes les pistes per tal que les participants poguessin participar el màxim en aquesta trobada, i es va fer la distribució per any i nivell de les petites tennistes.

L’activitat es va dur a terme en les 7 pistes de green set del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, i es va acompanyar tota la jornada amb una zona de recepció, entrega d’aigua i explicació de tota l’activitat.

Finalitzades les dues parts es va procedir a fer una entrega per a les més de 100 participants, d’un diploma, obsequis i una medalla, que varen tenir molt èxit tant per a les nenes com als pares assistents.

L’entrega la va dur a terme membres de la junta directiva de la FCT, així com els tècnics de la FCT responsables de l’organització de l’esdeveniment.

El fi de festa va tenir lloc en les carpes situades a l’entrada del recinte, on es va preparar una xocolatada per a tots els participants i així fer un intercanvi d’impressions amb els tècnics, pares i nenes.

Esperem que en jornades com aquesta es pugui ajudar als clubs a incrementar, il·lusionar i fomentar a les noves generacions de nenes, la pràctica d’aquest magnífic esport, el tennis.

Àrea Esportiva 

Share