Notícies

EXITOSA JORNADA ACTIVA TENNIS AL CLUB TENNIS GIRONA

Aprofitant la celebració de les finals del Campionat de Catalunya Absolut que es va disputar la setmana passada al CT Girona, la FCT en col·laboració amb el club organitzador, varen organitzar una jornada ACTIVA TENNIS per a nens i nenes de 9 a 12 anys.

Es va convidar a participar en aquest jornada a tots els clubs de la província de Girona, i la FCT es va encarregar de convocar a nens i nenes de les escoles de Cornellà i dels Centres de Referència de Barcelona i Tarragona. Al mateix temps, i aprofitant que les finals eren d’un nivell i atractiu innegable (Laura Pous i Lourdes Dominguez en categoria femenina, i Albert Ramos i Tommy Robredo en la masculina), el CT Mataró també va voler participar en aquesta activitat, aportant més de 10 nens i nenes de la seva escola.

Així doncs uns 70 nens i nenes de diversos clubs varen poder gaudir de les dues fases en què constava l’activitat. Per un costat, els nens i nenes feien una sèrie d’activitats físiques a pista, i per l’altre els nens feien jocs puntuats en la resta de pistes.

Fins a 9 pistes de tennis estaven ocupades per aquests joves tennistes que varen mostrar en tot moment la felicitat de formar part d’aquestes activitats que tenen com a objectiu fomentar il·lusió per el tennis.

El fi de festa va concloure amb l’entrega de diplomes, medalles, obsequis per a tots els participants, amb una foto de grup per guardar-la en el record.

Després de l’activitat, es va procedir a omplir les grades de la pista central per poder gaudir de les magnífiques finals del Campionat de Catalunya que estaven a punt de començar.

20160910_103700 20160910_103708

Share