Notícies

VIDEO | Diada del Tennis Català

La família del tennis es va retrobar el passat 15 de maig per gaudir d’una nova Diada del Tennis Català. L’esdeveniment celebrat a l’Hotel Barcelona Princess va servir per homenatjar, mitjançant una cerimònia de guardons, als campions del tennis català del 2014 i per cedir, un any més, el protagonisme a totes les persones que formen part del nostre esport i que són les que n’enalteixen el seu valor.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec del president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, el president de la UFEC, Gerard Esteva, i el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau i Ragolta.

Abans de donar pas al bloc dels reconeixements institucionals, la Federació Catalana va mostrar, sota el lema “Jo sóc tenista”, l’aposta de futur sobre la que vol treballar per, d’una banda, millorar la qualitat de les escoles de tennis del nostre territori; i de l’altre, per ajudar a la inserció laboral dels més joves del nostre esport.

En el bloc de reconeixements institucionals, el primer guardó va anar adreçat a la figura de Pato Álvarez per la seva trajectòria esportiva i la seva aportació al tennis amb la metodologia que va revolucionar el sistema d’entrenament del tennis espanyol. El segon premi de la nit va ser per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física, en reconeixement a la seva tasca en la promoció de l’esport per a persones amb discapacitat física a Catalunya. En tercer lloc, es va premiar al Club Tennis Begues per la seva tasca en l’increment de llicències (sent el club que més va créixer de tot Catalunya). Finalment, l’últim reconeixement va ser pel RCT Barcelona, per l’èxit assolit en l’organització de la 63ª edició del Torneig Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó.

En el segon bloc de reconeixements, els Campions de Catalunya per Equips del 2014 van rebre, de la mà de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis, els seus Marcs d’Honor. Els nens i nenes premiats van poder gaudir de l’oportunitat de pujar a recollir personalment els guardons. Amb l’entrega dels Marcs es posava punt i final a la part institucional de l’acte.

Posteriorment, l’esdeveniment va continuar amb un aperitiu a peu dret, on els convidats també van poder gaudir d’actuacions musicals, així com del ja tradicional sorteig de regals de les marques col·laboradores com a colofó final d’una nova gran nit pel tennis català.

Share