Notícies

Èxit en ple desembre del V We Beach celebrat al CN Barcelona i colaborant amb la Marató de TV3

El passat diumenge 15 de desembre, prop d’una quarantena de participants van gaudir d’una gran jornada de beach tennis en ple hivern acompanyada per una solidaria col·laboració amb la Marató de TV3.

El V We Beach, que va seguir apostant pel format round robin, es va iniciar puntual a les 9 del matí amb els partits mixtes, seguidament de la resta de categories. Al voltant del migdia, en acabar les fases de lliga es van anar disputant les rondes finals que van finalitzar cap a les 16h de la tarda, a excepció de la final mixta que va concloure’s com a darrer acte de la jornada als volts de les 17h. En global, entre categoria Amateur i Open, es van diputar prop de 50 enfrontaments que com sempre es van caracteritzar pel fair play i el bon ambient entre jugadors i jugadores.

L’esdeveniment va concloure amb l’entrega de premis dels diferents campions i finalistes que com va sent tradició van pujar al podi per rebre la medalla-clauer acreditatiu. La nota del torneig va estar protagonitzada per una subhasta de dues samarreteres de joc oficials del jugador del Futbol Club Barcelona Adriano, qui va cedir dos models a favor de la Marató. Ambdós camisetes van caure a mans d’un dels habituals jugadors de tennis platja Manu Sorroche qui amb la seva aportació va permetre augmentar el pot solidari.

Els resultats obtinguts van ser els següents:

  • Amateur Masculí: Campions Toni Blay – Jordi Pérez  i Finalistes Germán Quijano – Andreu Peláez
  • Amateur Femení: Campiones Evelyn Celerier – Noemí Fluixà i Finalistes Ibone Lallana – Marta Soler
  • Amateur Mixta: Campions Tània Gonzàlez – Rubén Nieto i Finalistes Macarena Robledo  – Albert Becerra
  • Open Masculí: Campions Gerard Rodríguez  – Àlex Albors i Finalistes Jordi Peinado – Víctor Martínez
  • Open Femení: Campiones Tània Gonzàlez – Bego de Toro i Finalistes Stefa Carles – Guio Maldonado
  • Open Mixta: Campions Bego de Toro – Jordi Peinado i Finalistes Tània Gonzàlez i Víctor Martínez

El calendari seguirà en funcionament durant tot l’any, així que el beach tennis no acaba aquí. La pròxima prova We Beach serà el 2 de Febrer, us esperem a tots i a totes!

Tota la galeria fotogràfica disponible al següent enllaç de la pàgina de Facebook de Beach Tennis Barcelona: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.611640648873673.1073741842.505550189482720&type=3

Èxit en ple desembre del V We Beach celebrat al CN Barcelona i colaborant amb la Marató de TV3

Share