Èxit del tennis català al “Joan Compta”

La setmana passada es va disputar, a les instal·lacions del CT la Salut, la 45ena edició del Campionat d’Espanya infantil per equips, “Torneig Joan Compta”.

El CT Cabrils en categoria masculina i el RCT Barcelona-1899 en categoria femenina, es van proclamar com a brillants guanyadors.

El CT Cabrils va superar en la final al CT Valencia per 3-1, aconseguint d’aquesta manera, el primer títol de la historia de l’entitat,  mentre que el RCT Barcelona-1899, superava en la final al CT Aguilas per 2-1.

Destacar també que en el quadre masculí, 6 dels 8 equips quart finalistes, eren representants del Tennis Català; així, a més a més del  CT Cabrils, varen disputar la ronda de quarts el RCT Barcelona-1899, RC Polo, CT La Salut, CT Barcino i CE Laietà

Felicitar també al CT La Salut per l’organització del Torneig.