Notícies

Èxit del tennis català al Campionat d'Espany Absolut disputat a l'Acadèmia Rafa Nadal

En categoria masculina, el maresmenc i jugador del RCTB1899 Albert Ramos, es va proclamar Campió després de superar en la final al també jugador del RCTB1899, Robert Carballés, per 3/6 6/4 6/1. Ramos, cap de sèrie número 1 del Torneig, es va imposar al tercer set, després que el jove jugador de Granada, Carballés, el sorprengués en el primer.

En categoria femenina, la guipuscoana Lara Arruabarrena, jugadora del CT Barcino, i cap de sèrie número 2, no va donar marge per la sorpresa, i es va impossar a Sara Sorribes per un clar 6/1 6/0.

En el dobles masculins, la parella formada pel català Marc López i el manacorí Rafa Nadal, tots dos del RCTB1899  es va imposar en la final a la parella formada per David Pérez Sanz i  Jordi Muñoz Abreu per una ajustat 7/6(9)  7/6(1).

En els dobles femenins, la catalana i jugadora del RCTB1899 Laura Pous, va afegir un nou èxit al seu palmarès, fent parella amb Estrella Cabeza. En la final, es van imposar a Yvonne Cavallé i  Arabela Fernández Rabener per 6-1 6-2.

lara lopez pous Ramos

 

Share