Notícies

Èxit de participació en la V Edició del Campionat de Tennis Adaptat del CD Terrassa

El proppassat diumenge es va celebrar a Les Pedritxes, la 5ª edició del Campionat de Tennis Adaptat en el que van prendre part jugadors procedents de l’escola de disminuïts psíquics de Barcelona, que dirigeix Sergi Bruguera, juntament amb els jugadors procedents de Fupar i Prodis que durant l’any entrenen amb els tècnics del CD Terrassa.

En total van participar gairebé 50 jugadors, en una competició dividida en 2 proves; una prova de destreses i l’altre de partits en sistema de competició.

L’activitat va està dirigida per Pau Castañer, director tècnic del CD Terrassa, i Sergi Bruguera.

Un cop finalitzada la competició es va procedir al lliurament de guardons on cal destacar la presencia del president del club, Santi Santanach, Francesc Orriols, president de la Federació Catalana de Tennis, de Lídia Martí, delegada de la comissió de tennis del CD Terrassa, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Matadepera, Quico Sala, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega, i representants de Fupar i Prodis. L’acte va concloure amb un dinar de germanor entre els jugadors, els tècnics i ajudants.

El Club de Les Pedritxes treballa ja en la preparació de la propera edició d’aquesta prova que comença a ser un clàssic del seu calendari.

V Campionat de Tennis Adaptat del CD Terrassa.

Share