Notícies

Èxit de participació en la 6ª Edició del Torneig de Tennis Adaptat

Diumenge es va celebrar a les instal·lacions de Les Pedritxes, la sisena edició del Torneig Adaptat de Tennis per a discapacitats intel·lectuals.

El torneig organitzat per Fupar, Prodis i el mateix Club Deportiu Terrassa va comptar amb la presencia dels tècnics del club com la Xell Gol, Oriol Garrido, Xavier Vericat, Sergi Garcia i voluntaris de l’Escola de tennis, encapçalats pel seu Director Tècnic, en Pau Castañer.

Tots els jugadors participants en aquesta edició han estat alumnes de les Escoles de Tennis de la ACELL de Barcelona, que dirigeix el tennista Sergi Bruguera, juntament amb la resta de jugadors de la Escola del Club Deportiu Terrassa, provinents dels centres Crespinell, Fupar i Prodis tots ells de la ciutat de Terrassa.

Després de les competició, es va celebrar l’entrega de trofeus amb la presència de l’Alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona; del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera, Quico Sala; del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega; del President del CD Terrassa, Santi Santanach; i representats de la Fedració Catalana de Tennis, de l’Escola de Tennis ACELL, de l’Escola Crespinell, de Fupar i de Prodis.

Les classificacions van ser les següents:

PARTITS

Grup Federerà 1º Sergio Carreras (Acell) 2º Santi Perez (Prodis) 3º Joan Galofré ( Acell) 4º Gabriel Morante (Fupar) 5º Roger Devesa (Acell) 6º Mariona Rius ( Prodis) 7º Juan Sanchez (Fupar) i 8º Victor Vidal (Acell).

Grup Nadalà 1º Toni Ramirez (Prodis) 2º Cristina Moral ( Acell) 3º Marta Gomez (Acell) 4º Roser Seguí (Acell) 5º Josep Bonete (Acell) 6º Carlos Vaqué (Acell) i 7º Rossana Moreno (Acell)

Aquests partits es varen jugar a un set de 5 jocs amb punt d’or.

DESTRESSES

Pel que fa a les destreses es van poder fer 4 grups de 8 jugadors cada un.

Grup Gimenoà 1º Anna Pueyo (Acell) 2ºJoan Martinez de Foix (Acell) 3º Pepi Contreras (Prodis) 4º Carmen Ferrer (Prodis) 5º Toni Berbell (Prodis) 6º Rebeca Carmona 7º Emma Cabrol (Prodis) i 8º Jordi Mundet (Prodis)

Grup Brugueraà 1º J.A Romero (Fupar) 2º Merce Codina (Fupar) 3ºEsther Martinez (Prodis) 4º Belen Garreta (Prodis) 5º Dolors Grané (Prodis) 6º Jose Jimenez i 7º Salvador Martinez.

Grup Santanaà 1ºSergio Bellera(Acell) 2ºManuel Parras (Fupar) 3º Pepe Cerezo (Prodis) 4º Imma Rius (Prodis) 5º Manolo Ramon (Prodis) 5º Clara Serra (Acell) 6ºJordi Dominguez(Prodis) i 7º Marc Castells (Acell).

Grup Orantesà 1º Susana Lopez ( Prodis) 2º Jose Roldan (Crespinell) 3º Marc Puig (Crespinell) 4º Josep Figueras ( Crespinell) 5º Xavi Becerra (Acell) 6ºGemma Roig (Fupar) 7º Fernando Garcia (Prodis) i 8º Alberto Lopez (Fupar).

Acabada la competició i després de l’entrega de medalles per a tots els participants i el repartiment d’un obsequi per part de la Federació Catalana de Tennis, el torneig va acabar amb un dinar de cloenda, amb la presència del President de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro.

Share