Notícies

Èxit de participació en el VIII Open Prat Llongueras / CN Lleida

Un total de 410 tennistes d’arreu de Catalunya i part d’Aragó estan prenent part de la VIII edició de l’Open Prat Llongueras-CN Lleida que ja està en marxa i que finalitzarà el dia 29 d’abril.

L’organització ha previst un total de 2.500 euros en concepte de premis. Entre els participants a la categoria absoluta destaquen Marc Fornell del Cercle Sabadellès (20), Carlos Castellanos del Stadium Casablanca (47), Ivan Valls (55), Samuel Arauzo (50) y Fernando Montes (87) del RCT Zaragoza.

Al quadre femení es destacable la participació de Judit Vives (48) del CE Laietà, Cristina Sáenz (64), Elvira López (86), Beatríz León (93) de la Federación Aragonesa, Teresa Pladevall (165) del CN Lleida, que fou la campiona de l’any passat.

Un total de 410 tennistes d’arreu de Catalunya i part d’Aragó estan prenent part de la VIII edició de l’Open Prat Llongueras-CN Lleida que ja està en marxa i que finalitzarà el dia 29 d’abril. L’organització ha previst un total de 2.500 euros en concepte de premis. Entre els participants a la categoria absoluta destaquen Marc Fornell del Cercle Sabadellès (20), Carlos Castellanos del Stadium Casablanca (47), Ivan Valls (55), Samuel Arauzo (50) y Fernando Montes (87) del RCT Zaragoza.Al quadre femení es destacable la participació de Judit Vives (48) del CE Laietà, Cristina Sáenz (64), Elvira López (86), Beatríz León (93) de la Federación Aragonesa, Teresa Pladevall (165) del CN Lleida, que fou la campiona de l’any passat.

Un total de 410 tennistes d’arreu de Catalunya i part d’Aragó estan prenent part de la VIII edició de l’Open Prat Llongueras-CN Lleida que ja està en marxa i que finalitzarà el dia 29 d’abril.L’organització ha previst un total de 2.500 euros en concepte de premis. Entre els participants a la categoria absoluta destaquen Marc Fornell del Cercle Sabadellès (20), Carlos Castellanos del Stadium Casablanca (47), Ivan Valls (55), Samuel Arauzo (50) y Fernando Montes (87) del RCT Zaragoza.Al quadre femení es destacable la participació de Judit Vives (48) del CE Laietà, Cristina Sáenz (64), Elvira López (86), Beatríz León (93) de la Federación Aragonesa, Teresa Pladevall (165) del CN Lleida, que fou la campiona de l’any passat.

Share