Notícies

Èxit de participació en el 4rt Torneig Hockey Solidari

El passat dissabte es va celebrar a Les Pedritxes una nova edició del Torneig Hockey Solidari. Aquest any l’esdeveniment va tornar a superar un nou rècord de participació, amb gairebé un miler de jugadors en les diferents disciplines esportives, i més de 3.000 persones, que es van acostar durant el dia, a les instal·lacions del CD Terrassa, per viure una gran jornada solidària.

Una bona part dels beneficis recaptats es destinaran a projectes orientats a la formació i a l’acompanyament de nens i nenes (entre 6 i 16 anys) que viuen en situacions de precarietat econòmica, i a vegades, familiar i social.

D’acord amb Creu Roja, Centre de dia Can Palet i Ca n’Anglada i Càritas es concretaran dos tipus d’activitats: per una banda, la creació de beques “THS” per ajudar aquests nens i joves a poder assistir a casals d’estiu i colònies, i per altra banda, aportar equipament informàtic als casals on es fa l’acolliment i reforç educatiu perquè els nens i joves que hi participen puguin iniciar-se o reforçar-se en l’ús de les noves tecnologies.

L’altre part del que es reculli anirà destinada a l’aportació d’aliments a les famílies que els necessiten, canalitzant-ho a través del Rebost, banc d’aliments de la ciutat, que aglutina el treball en xarxa de Creu Roja, Càritas, Fundació Busquets, Gent solidària i Acau (Associació Coordinadora d’Ajuda Unida).

A les 12h, va arribar el torn dels parlaments de les diferents autoritats. Santiago Siquier, Representant de la Secretaria General de l’Esport; Josefina Soler, Regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional; Alfredo Vega, Tinent Alcalde i Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa; Mercè Galí, Presidenta de Càritas Terrassa; Marià Gallego, President de Creu Roja Terrassa; Josep Rodríguez, Responsable del Centre de dia Can Palet i Ca n’Anglada; i el president del CD Terrassa Hockey, Santi Santanch.

Els guanyadors del torneig de hockey van ser els següents: En categoria de veterans, es va imposar l’equip Handsigal; en el de veteranes, l’equip V-Belleses; en categoria sènior Sticks; en categoria infantil The Mamens; i per últim, en categoria aleví, es va imposar el Hockey Devils.

Els guanyadors de la cursa solidària, van ser Carles Morcillo i Josep Guimara, que van entrar junts en la línea de meta amb un temps de 1h12:45. En categoria femenina, la guanyadora va ser Roser Español, amb un temps de 1h22:35.

En el torneig de tennis, l’equip guanyador va estar fornat per les parelles Jaume Queralt- Martí Rodríguez, Teresa Call- Carme Lliurà i Esther Manzaneda- Cristina Manzaneda.

En el torneig de pàdel, el guanyadors en categoria masculina van ser la parella formada per Kilian Bravo i Andreu Morcillo. En categoria femenina, en el grup A, les guanyadores van ser la parella formada per Gloria Sala i Sílvia Alfaro; i en el grup B, es va imposar la parella Cristina Carretero i Beth Puig.

Share