Notícies

Èxit de participació a la trobada de Tennis Platja organitzada per l’associació Panteres Grogues amb motiu del Donasport 2013

El passat dissabte 16 de març l’associació Panteres Grogues, juntament amb la col·laboració de la FCT, va organitzar la primera trobada de tennis platja per a dones amb motiu del Donasport 2013, el ja tradicional esdeveniment que pretén fomentar l’activitat esportiva entre les dones. El lloc escollit va ser la platja del Bogatell de Barcelona.

L’activitat va constar d’una petita xerrada sobre els aspectes bàsics del tennis platja, duta a terme per jugadores consolidades d’aquest esport com la Emma Sandoval, seguida d’un petit campionat en format lligueta, semifinals i final.

Un total de 48 dones de totes les edats van poder gaudir d’aquest esport durant la tarda de dissabte i, tot i les inclemències meteorològiques, es van poder jugar tots els partits. Les favorites, la Emma Sandoval i la Evelyne Celerier no van fallar i es van plantar a la final. En un partit molt disputat contra Julia Barrera i Karina Padula, on es van poder veure punts de molt bona qualitat, la Emma i la Evelyne es van endur la victòria per 9 jocs a 5.

Des de la FCT volem agrair a Panteres Grogues aquesta iniciativa i desitgem que continuïn promovent aquest esport entre els seus socis. A més, convidem a tots aquells que vulguin provar aquest esport a seguir-nos a les xarxes socials Facebook i Twitter on podran trobar informació sobre els futurs esdeveniments.

www.facebook.com/tennis.platja www.twitter.com/tennisplatja

Share