Notícies

Éxit de participació a la II prova WE BEACH al Club Natació Barcelona el passat diumenge 16 de Juny

La segona prova WE BEACH CNB, va comptar amb la participació de mig centenar d’amants d’aquest esport que van gaudir d’una jornada totalment estival jugant a tennis platja. El torneig, aquesta vegada amateur, va tenir màxima participació en categoria femenina, masculina i mixta.

En la jornada, que va comptar amb un total de 64 enfrontaments entre totes les categories, es va poder disfrutar de varis i valorats detalls com welcome pack cedits per Decoasports i Gran Canaria Natural, crema solar gratuïta per a tots els participants i acompanyants, aigües i begudes per hidratar-se, música amb un play list que amenitzava d’allò més el torneig, el beach station on es podien provar pales Drop Shot, immillorables instal·lacions del Club Natació Barcelona, i aquesta vegada, sí que va ser necessari regar les pistes degut al calorós dia, fet que va permetre a tots poder jugar amb una comoditat màxima sense haver de patir per la temperatura dels peus. Un altre cop més, gràcies a la gentilesa de la casa, la síndria, els plàtans i el melons donaven energia a tots els participants.

L’esdeveniment va finalitzar amb el repartiment de premis al pòdium de tots els guanyadors i finalistes, els qui es van poder endur una medalla funcional que es converteix en clauer, gentilesa de Regal Difusión, i premis Vista Òptica com ulleres polaritzades, packs de lentilles, etc. Tot seguit, un sorteig de productes també dels nostre patrocinadors. Tot en conjunt una jornada ben agraïda per tots els participants els qui es van quedar encantats per tots els detalls i serveis que es va oferir pel que podem assegurar que no només es repetiran en propera cita WE BEACH del dia 28 de Juliol, sinó que hi haurà més detalls i sorpreses interessants.

Moltes felicitats a tots els guanyadors i finalistes, com també un gran agraïment a tots els participants.

Mixta: Campions Steffi Lange – Xavi Forcadell i Finalistes Ana Soares – José Carlos Castro

Consolació mixta: Campions Eli Cuevas – Sergio Genaro i Finalistes Alexia Martin – Louis Leurquin

Femení: Stephanie Carles – Damia Donkervoort i Finalistes Steffi Lange – Ana Soares

Masculí: Campions Nick Joosten – Emmanuel Sorroche i Finalistes Frank Cóndor – Jorge Paricio

Els resultats complerts els podreu trobar a l’apartat de competició i a la pàgina de facebook Beach Tennis Barcelona.

La pròxima cita del tennis platja de la Federació Catalana de Tennis serà aquest proper cap de setmana a Torredembarra en motiu de la festa de Sant Joan i la propera que es diputarà a la Ciutat Comtal a mans de WE BEACH CNB serà el 28 de Juliol, us esperem a tots!

Podeu consultar la galería fotogràfica completa a la pàgina de facebook Beach Tennis Barcelona, així com el tot el calendari complert dins l’apartat de Tennis Platja / Competicions.

Share