Notícies

Èxit de participació a la 2ª Jornada Activa Tennis celebrada al CT Malgrat amb un total de 42 jugadors alevins de diferents clubs de la comarca del Maresme.

El passat diumenge 10 de novembre les instal·lacions del Club Tennis Malgrat van acollir la segona jornada del Programa Activa tennis de la FCT, destinada en aquesta ocasió a jugadors i jugadores de categoria aleví de diferents clubs  de la comarca del Maresme.

A les 15:30 hores es va donar el tret de sortida a l’activitat amb una excel·lent participació, ja que a la trobada van assistir un total de 42 jugadors que van tindre l’oportunitat de gaudir de dues hores d’activitat a diferents zones del club.

L’ activitat va constar de 3 grans blocs, un primer de competició a 5 pistes de tennis on els participants jugaven partits entre ells, una segona part de gravació en vídeo, i un  tercer  espai de preparació física aplicada al tennis.

El motiu d’aquest programa és dinamitzar el tennis català  a nivell comarcal i  aproximar la FCT als clubs i jugadors del Territori, és per això que durant la temporada es realitzaran trobades Activa Tennis  a diferents zones de Catalunya.

L’equip tècnic de la FCT, juntament amb la col·laboració de l’equip del CT Malgrat , van ser els encarregats de dur a terme l’activitat on finalment es va procedir a l’entrega de diplomes  per a tots el participants.

Des de la FCT volem agrair el suport tant dels Clubs participants i Club seu, així com als jugadors i familiars dels assistents, que amb la seva col·laboració fan créixer aquest fantàstic esport.

Share