Notícies

Èxit a les dues proves ITF de Tennis Platja del mes d’agost a Catalunya

El mes d’agost començava a Catalunya amb la celebració del 1r Campionat ITF de Montgat. La prova, que va ser un altre èxit de participació, va comptar amb la participació de jugadors provinents d’arreu d’Europa i, fins i tot, de Puerto Rico. Paral·lelament a la categoria ITF es va disputar una prova amateur on hi van participar més de 80 jugadors.

A la categoria masculina, Cristóbal Ramírez (Catalunya) i Saulo Tejada (Canaries), s’enduien la victòria clarament davant Martí Magriñá i Victor Martínez (Catalunya). A la categoria femenina, Tània González i Begoña De Toro (Catalunya) guanyaven a Adéle Sauget (França) i Alba Gamell (Catalunya) en un partit molt disputat que va arribar al tercer set i que va durar prop de dues hores.

Tres setmanes després, el circuit internacional es traslladava a la Platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge, amb la segona edició del ITF G3 Reef Calonge Costa Brava dotació en premis en metàl·lic de 2000€. Tot i els problemes meteorològics de divendres a la tarda, les jornades de dissabte i de diumenge es van poder dur a terme sense problemes i els jugadors van poder gaudir d’unes condicions de joc immillorables.

Pel que fa a la categoria masculina, Aksel Samardzic (Holanda) i Gerard Rodríguez (Catalunya) guanyaven a la final a Marc Maillot (França) i Cristóbal Ramírez. A la categoria femenina, Rosa Sitjà (Catalunya) i Pilar Escandell (Balears) guanyaven a Tània González i Begoña De Toro en un partit força disputat.

La propera cita a Catalunya amb el circuit internacional serà el proper cap de setmana del 27 i 28 de setembre a Barcelona, amb la celebració de dues proves ITF en només tres dies. Us hi esperem!

Èxit a les dues proves ITF del mes d’agost a Catalunya

Share