Excel·lents resultats del tennistes lleidatans al Català Aleví

Quatre dels nou representants catalans que aniran al Campionat d’Espanya aleví de tennis seran lleidatans després que Néstor Giribet, Pep Canyadell, Álvaro Barranco i Alejandro Serret assolissin la classificació al Campionat de Catalunya – “Trofeu Joan Torné i Reverter, In Memoriam”- que es va disputar al CIT de Cornellà.

Els jugadors lleidatans van realitzar un excel·lent torneig. Néstor Giribet, del Club Natació Lleida, va arribar fins a les semifinals després de guanyar Martí Rauet, Álex Martinez i a l’altre lleidatà Pep Canyadell als quarts de final. Finalment, va caure derrotat a semis amb Gonzalo García-Nieto per 6-3 i 6-4 en un gran partit en el que, després de realitzar un treball tàctic perfecte, els errors al darrer cop el van portar a la derrota.

Pep Canyadell, del CT Urgell, va realitzar igualment una gran competició, on només el seu amic Néstor Giribet el va poder derrotar als quarts de final per 6-3 i 6-4, en un partit molt  igualat i amb alternatives al marcador.

Per la seva part, Álvaro Barranco, del CT Lleida, va caure derrotat als quarts de final davant Adrià Soriano per 57 64 63, mentre que en les primeres rondes va eliminar Pol Martin i Josep Messeguer.

Alejandro Serret, també del CT Lleida, va assolir la seva classificació per al Campionat d’Espanya, després de guanyar la seva plaça al quedar campió de la fase de repesca on es va imposar a Álvaro Ruiz-Cotorro per 6-3 i 6-3.

Les noies van tenir diferent sort i Ares Llobera, Yoli Pifarre, ambdues de l’Urgell, i Maria Teixidó, del CT Lleida, van perdre als vuitens de final, mentre que Sandra Azorin, del Sicoris,  va caure a setzens.

Tot i això, Ares Llobera i Maria Teixidó van tenir la seva classificació a la seva mà, però van perdre en el partit final de repesca contra Laura López i Claudia Bartolomé.

El dos guanyadors del Campionat de Catalunya Aleví van ser Marc Roura (La Salut) i Rebeka Masarova (CE Sánchez-Casal).

El Campionat d’Espanya aleví 2011 es durà a terme del 27 de juny al 3 de juliol  al CIT de Cornellà on prendran part 64 jugadors i jugadores de totes les comunitats autonòmiques.