EVA FERNÁNDEZ, ARIADNA COSTA I GERARD RODRÍGUEZ, CAMPIONS DEL 22è CAMPIONAT D’ESPANYA DE TENNIS PLATJA

Excel·lents resultats els que han aconseguit els tennistes catalans en el 22è Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Platja, que s’ha disputat al Beach Tennis Torredembarra amb un rècord de participació. 160 inscrits i 4.000€ en premis.

En l’Absolut Femení, les jugadores del Beach Tennis Barcelona Eva Fernández i Ariadna Costa van sumar el seu segon títol juntes després de remuntar a Omayra Farías i Daniela Rodríguez en la final (5/7 6/0 10/5). Ariadna Costa va repetir triomf en la prova Mixta. En aquest cas, fent parella amb Gerard Rodríguez, es van endur el títol en vèncer a Gerard Torres i Maria Martínez per un doble 6/2.

Gerard Rodríguez també va fer doblet. En l’Absolut Masculí, juntament amb Antomi Ramos, van sumar el seu vuitè títol de campions d’Espanya com a parella guanyant a Saulo Tejada i Álvaro García per 6/4 6/4.