Notícies

Eva Fernández, a Girona

La figuerenca Eva Fernández (26 anys, RCT Barcelona), que va arribar a estar entre les 200 primeres del rànquing mundial, serà la primera cap de sèrie del torneig internacional de Girona puntuable per a la WTA, que repartirà 10.000 dòlars en premis.

Entre les caps de sèrie també destaca la presència d’una de les jugadores gironines amb més futur, Ariadna Martí (16 anys, CT Barcino). La resta de favorites seran Andrea Lázaro, Carmen López, Lucía Cervera, Olga Sáez, Yvonne Cavallé, Ainhoa Atucha, Aida Martínez i María José Luque.

La fase prèvia es jugarà aquest cap de setmana que ve i a partir de dilluns començarà el quadre principal. El Club Tennis Girona ha pogut recuperar l’únic torneig internacional de la demarcació després d’unes temporades en què no es va poder disputar per les dificultats que hi havia per completar el pressupost.

El retorn de Fernández a Girona arriba en el millor moment. Fa unes setmanes l’altempordanesa va guanyar el seu primer títol en els últims quatre anys en imposar-se al torneig d’Antalya, a Turquia. Amb aquesta victòria Fernández ja suma set títols en els diferents circuits internacionals.

Ariadna Martí, per la seva banda, és l’actual campiona de Catalunya júnior i l’any passat va jugar la final del torneig internacional de Leeuwenbergh.

Share