Notícies

Eudald Bonet i Marta Fraga Campions del 25è Obert Nacional de Tennis “Ciutat de Sant Feliu de Guíxols"

La 25ª edició de l’Obert Nacional de Tennis “CIUTAT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS” s’ha disputat amb un excel·lent nivell, seguint amb la tradició dels anys anteriors, aconseguint un any més mantenir el prestigi que l’ha convertit en un dels millors tornejos del Circuit Gironí d’Oberts, conegut arreu de Catalunya i a molts recons de l’estat espanyol.

A la final masculina l’Eudald BONET (RCPOLO) va aconseguir superar al cap de sèrie núm. 1 i 58 del rànquing espanyol,  Mario MUÑOZ (CTCUNIT) per un 7-6(12)/3-6/6-4, en més de 3 hores d’intens partit en mig de molta expectació, donant-se la situació poc habitual que l’Eudald va trencar els cordatges de les seves 3 raquetes durant el partit i quan guanyava 5-3 al tercer es va quedar sense havent de jugar els darrers jocs amb una raqueta diferent, la qual cosa va estar a punt de costar-li el títol ja que el seu rival va disposar de diverses pilotes per empatar a 5 jocs.

Per arribar a la final, l’Eudald havia derrotat en semifinals el seu company de club Jeremías LIMA per un contundent doble 6-1 i a quarts al ganxó Ignasi VILLACAMPA per un emocionant 6-4/4-6/6-2, superant a l’Ignasi que li havia guanyat les finals de l’any passat i del 2009. En Mario havia derrotat al gironí Jordi BORRISSER per un doble 6-2 i en Marc GIMENEZ (CTD’ARO) per 6-2/6-0.

Destacar també la participació del ganxó Jordi MASSALLÉ (CTD’ARO) que va caure a quarts de final davant Jeremías LIMA per un doble 6-3 en la repetició de la final que havien disputat al torneig del CTD’ARO el passat dissabte. El partit de quarts entre Jordi BORRISSER i el figuerenc Jaume SANTÓ que va ser molt disputat (6-2/4-6/6-0).

A la final femenina, la jugadora Marta FRAGA, aragonesa de naixement i ganxona d’adopció per ser la parella del ganxó Ignasi VILLACAMPA, va aconseguir el títol davant la joveneta Alexandra KAZANOVA, d’origen rus però afincada a Girona des dels 4 anys i que també ha estat molt vinculada al club durant molts anys, en un partit molt emocionant que també va necessitar dels 3 sets per decidir campiona: 3-6/6-3/7-5, amb moltes opcions per ambdues jugadores al tercer set.

La Marta va derrotar a quarts la també russa Anna VASILIEVA (6-3/6-3) i a semis a Sara BURINATO (RCPOLO) per 6-2/6-1. L’Alexandra va derrotar Paula GARRIGA (CTMANRESA) per 6-2/6-2 i Gemma VALLS (RCPOLO) per 6-3/6-3.

Destacar la participació també de jugadores de bon ranquing estatal com Maria PUJOL (72), Lisalou Charlot RAEMER (109) i Gladis ARTILES (157), així com una joveneta canària de 12 anys Dalila SAID que ens va deixar molt bones impressions venint de la mateixa escola i el mateix entrenador que la Carla SUAREZ quan va participar fa anys al nostre torneig.

Recordem que aquesta 25ª edició ha tancat també la Programació d’Activitats del 25è Aniversari del club que s’ha allargat des del passat abril del 2011 per aprofitar la coincidència dels 25 aniversaris del club i de la seva competició més prestigiosa: l’Open.

Share