Estrella Cabeza cau a la final de l’ITF Women’s de Sevilla

La tennista sevillana del CT Barcino, Estrella Cabeza, va caure a la final dels “Internacionales de Andalucia Femeninos de Tenis”, una prova del circuit ITF Women’s dotada amb 25000$ en premis que es va disputar al Real Club Pineda de Sevilla.

La jugadora andalusa, resident a Barcelona, tercera favorita, va perdre la final davant de l’hongaresa Reka-Luca Jani, cinquena cap de sèrie, per 2/6, 6/3 i 6/3.

Cabeza va arribar a la final desprès de debutar amb èxit davant l’argentina Carolina Pella a la que va guanyar per 6/3 i 6/2. En segona ronda, la sevillana va superar l’eslovena Masa Zec-Peskiric per 6/1 i 7/6(3).

Ja a quarts de final va vèncer a la seva companya de club, la barcelonina Garbiñe Muguruza, per 6/4 i 6/1 mentre que a les semifinals superava a un altre jugadora del CT Barcino, la basca Lara Arruabarrena, segona favorita, per 7/5 i 6/3.

Per la seva part, Jani, campiona la passada setmana a Sant Cugat, va superar en la penúltima ronda a la tennista del RCT Barcelona-1899, Eva Fernández, per 6/2 i 6/0.

Aquesta ha estat la segona final de la temporada per Estrella Cabeza que va disputar i guanyar la del torneig disputat al Club de Campo, de Madrid.

Estrella Cabeza, jugadora del CT Barcino, finalista a l'ITF Women's de Sevilla.