Notícies

Estalvi i eficiència energètica al teu club

L’Oficina de Serveis als Clubs de la Federació Catalana de Tennis obre el departament d’Eficiència Energètica

La Federació Catalana de Tennis  es compromet amb el foment de l’eficiència energètica, l’estalvi i la sostenibilitat i crea, dins l’àrea de Serveis als Clubs, el departament d’Eficiència Energètica.

La iniciativa respon a l’interès en oferir una via d’informació, formació, conscienciació, assessorament i suport tècnic en el desenvolupament de l’activitat professional dels Clubs pel que fa a la gestió energètica. La partida energètica no atura la seva escalada en el balanç econòmic de les instal·lacions esportives i cal posar-hi solució.

FNeNERGIA, com a empresa d’enginyeria especialitzada en serveis energètics i en el foment de l’eficiència energètica, l’estalvi i la sostenibilitat, desenvoluparà les tasques professionals  generades al departament d’Eficiència Energètica a partir d’un model específic, fruit dels treballs iniciats a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a la Vall d’Hebron, Cornellà i L’Hospitalet, oferint, a banda de serveis sense cost, uns preus avantatjosos als clubs federats, aplicant un descompte especial del 20% sobre la tarifa definida per a cada servei.

Mitjançant el correu electrònic serveisclubs@fctennis.cat o el telèfon 600470086,  L’Oficina de Serveis als Clubs de la Federació Catalana de Tennis rebrà i gestionarà totes les consultes, demandes i suggeriments dels clubs de Catalunya vers l’eficiència energètica.

S’informarà periòdicament als clubs mitjançant butlletins de notícies i un espai web específic per als serveis que ofereix el departament d’Eficiència Energètica: ofertes del mercat, ajudes, subvencions, normes o qualsevol altra informació d’interès per al col·lectiu.

L’atenció podrà ser personalitzada i també s’oferiran jornades tècniques col·lectives als clubs per tractar temes d’actualitat en el mon de l’energia.

Share