Notícies

Esparcia i Burillo, campions del Prat Llongueras al CT Lleida

Marcos Esparcia número 136 del rànquing espanyol i Irene Burillo número 36, van proclamar-se campions del Xè Open Prat Llongueras en categoria absoluta celebrat al Club Tennis Lleida. A la prova masculina el guanyador es va imposar Aaron Colas en un ajustat partit per 6-1 i 7-6.

Prat grup copia 2

El partit va tenir dues fases, la primera de clar domini de Marcos Esparcia i una segona on Aaron Colás va imposar la seva lluita i la seva dreta per escurçar distàncies fins a arribar al tie-break del segon set. A la prova femenina la igualtat va ser la nota característica, la jugadora del CT Lleida Magda Aubets va estar a punt de donar la sorpresa, va començar guanyant el primer set però Irene Burillo va acabar imposant-se per un ajustat 6-4 al tercer. El resultat final va ser 3-6, 6-2 i 6-4.

Durant el matí es van anar disputant les finals de les altres categories, on Manel Pérez, Carlos Mòdol i Juan L. Castillo van imposar-se Jordi Puigdevall, Ignasi Franco i Carlos Gómez a les finals de + 35, +45 i consolació; respectivament. La jornada va acabar amb el lliurament de premis i regals pels guanyadors i finalistes.

Share