Notícies

Espanya, sotscampiona d’Europa i de la Copa de la Reina al CT Urgell

Ucraïna es va proclamar campiona de la Copa de la Reina – Campionat d’Europa Sots 18 que es va disputar al CT Urgell en derrotar en una gran final a Espanya per 0-3. El torneig es va jugar entre el 30 de setembre i el 2 d’octubre.

El duel es va decidir en els individuals amb dos triomfs d’Ucraïna, cap de sèrie número 1 d’un torneig que va tornar a convertir Lleida en la capital del tennis femení.

El primer punt del partit va caure del costat de les ucraïneses per 6-4 i 6-2 amb triomf de Kateryna Kozlova sobre Sílvia García en un partit on l’espanyola va anar a remolc d’una rival que va plantejar un partit ofensiu i va imposar la seva llei en tot moment. El duel estel·lar de la jornada va ser el que van protagonitzar les dues millors tennistes de cada selecció. Valentina Ivakhnenko va derrotar Garbiñe Muguruza per 0-6, 6-1 i 6-4. Les dues tennistes, entre les millors 300 del mon, van desplegar un joc espectacular des del fons de la pista, van dominar cada una un set fins a la batalla final del tercer, on Ivakhnenko va mostrar més sang freda. El partit va fer vibrar el públic que en aquest segon partit va omplir les grades principals i els laterals de la pista del CT Urgell. Amb l’eliminatòria resolta, el doble espanyol format per Sílvia García i Pilar Domínguez es va retirar al segon set després d’haver perdut el primer per 7-6.

Pel que fa al duel per el tercer i quart lloc, Rússia va derrotar la República Txeca en el partit de dobles.

Share