Notícies

Espanya reté la Copa Potter

L’equip IC d’Espanya liderat per David de Miguel i capitanejat per Miguel Mir ha revalidat el títol de la Copa Potter de tennis, XX Campionat de Catalunya de Veterans i XI Gran Premi Generalitat de Catalunya, després de derrotar en la final a l’IC d’Estats Units per 4-1. Amb aquesta victòria, el conjunt espanyol acumula tres títols seguits d’aquesta prestigiosa competició que es disputa al Reial Club de Polo de Barcelona i que reuneix els millors veterans del circuit.

Aquesta edició de la Copa Potter s’ha desenvolupat de nou entre els vuit millors equips IC, alguns d’ells que participen en la competició des del seu inici, fa ja 41 edicions, com els EUA, la Gran Bretanya, França i Espanya. També han participat en aquesta edició els IC d’Irlanda, Bèlgica, Alemanya i Itàlia.

Les semifinals van estar molt igualades i tant l’equip espanyol com el nord-americà van tenir a Itàlia i França dos durs rivals, decidint l’eliminatòria entre Espanya i Itàlia en el tercer set entre el tennista David de Miquel i Enrico Casadei i l’eliminatòria entre els Estats Units i França en les trobades de dobles.

El conjunt espanyol estava format per David de Miguel, Javier Sánchez-Vicario, Carles Costa, Josep Blasi, Santi Tintoré, Francesc Castella, Francisco García, Miquel Puigdevall, Eduardo Osta, Fernando Luna i Miguel Mir (capità) ..

Classificació final:

1r. Espanya
2n. Estats Units
3r. Itàlia
4t. França
5è. Gran Bretanya
6è. Bèlgica
7è. Alemanya
8è. Irlanda

Share