Notícies

Escola de Tennis en Cadira de Rodes – FCT

La Federació Catalana de Tennis té experiència en la realització de programes per a persones amb discapacitat física. Des de fa més de 20 anys la Federació Catalana de Tennis dóna el servei i recolzament al tennis en cadira de rodes a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron.

Per la realització del programa, la FCT treballa en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física i amb organismes internacionals com la ITF per al desenvolupament de sistemes d’entrenament i per la formació de tècnics especialitzats.

La FCT posa a la seva disposició, el material necessari per fer les sessions d’entrenament (pilotes, raquetes, manteniment de les cadires, etc).

 Horaris de l’escola:

– De dilluns i dimecres de 19:00 a 21:00

 Preu: 25€ / mes (dues sessions setmanals)

Les activitats programades són realitzades per tècnics titulats i amb molts anys d’experiència on es treballen els següents continguts:

– Familiarització amb l’esport del tennis.

– Relació social a través de la pràctica del tennis, l’adquisició d’hàbits d’organització i planificació de la activitat esportiva com a mitjà de promoció de la salut i el benestar dels practicants.

– Aprenentatge dels fonaments bàsics del tennis adaptats a les possibilitats d’execució per a adquirir un mínim d’autonomia en la pràctica del tennis.

– Participació en activitats lúdiques i recreatives amb una orientació educativa.

– Participació en trobades amb altres jugadors de diferents escoles de tennis.

La metodologia que és global i inclusiva per adaptar les tasques i activitats a les aptituds dels practicants del programa.

Et convidem a provar 2 mesos gratuitament amb els nostres tècnics

Folletó informatiu (clica) 

 Tennis Integració (4)

Share