Notícies

Es presenta al CT Urgell un programa de beques als EEUU obert a tot el tennis lleidatà

Les instal·lacions del Club Tennis Urgell acolliran el proper 28 de febrer a les 20.00 hores una xerrada oberta a tota la comunitat tennística de Lleida i del seu territori en la qual s’informarà de com poder accedir a beques universitàries als Estats Units dissenyades per a tennistes.

Durant la trobada es presentarà l’acord signat entre SLAM, l’empresa encarregada de gestionar l’àrea esportiva del Club Tennis Urgell, i DecoaSports, estructura que gestiona les beques que universitats americanes donen a jugadors de tennis destacats d’Espanya.

Amb un nivell òptim d’anglès i de tennis, DecoaSports ofereix diferents beques acadèmiques esportives. Des de carreres universitàries a cursos preuniversitaris, passant per l’estada durant un any lectiu en alguna de les universitats americanes fins a un programa d’estiu, Summer Camp, on tenir una primera presa de contacte amb la cultura i l’esport americà.

Un exemple clar de la importància i del valor d’aquests cursos es pot constatar en el jove tennista lleidatà Albert Ochagavia. Des de fa tres anys es troba a la Universitat d’Old Dominion (Virgínia) estudiant enginyeria mecànica i depurant el seu nivell d’anglès.

Es presenta al CT Urgell un programa de beques als EEUU obert a tot el tennis lleidatà

Clicar per ampliar

Share