Notícies

Èric Oliva i Ares Teixidó guanyen el Master Regional Benjamí del Trofeu Tennis i Cultura

Èric Oliva, del CT Urgell, i Ares Teixidó, del CT Lleida, es van imposar al Màster Regional Benjamí del Trofeu Tennis i Cultura disputat a les instal·lacions del CT Mollet.

En categoria masculina, l’Èric va proclamar-se campió després de derrotar a la final en Gerard Farré, també del CT Urgell, per un resultat de     6-2 i 6-1.

En aquesta mateixa categoria, cal destacar el paper d’Esteve Torrent, del Sícoris Club, que va assolir les semifinals del torneig i va perdre davant Gerard Farré en un partit disputadíssim que es va decidir al tie-break de l’últim set.

Pel que fa a la categoria femenina, Ares Teixidó va derrotar la seva germana Aran a la final per 6-1 i 6-4.  Les poques errades li van donar el triomf, en un dels duels més repetits de la temporada.

Resumint, gran paper dels jugadors i jugadores lleidatans que van endur-se tots els premis d’un Màster al que només accedeixen vuit jugadors masculins i femenins de tota Catalunya.

<ul>
<li><a href=”https://www.fctennis.cat/?page_id=1007#p7HGMpc_1_5″>TORNAR A LA PÀGINA DE NOTÍCIES DE LLEIDA</a></li>
</ul>

<ul> <li><a href=”https://www.fctennis.cat/?page_id=1007#p7HGMpc_1_5″>TORNAR A LA PÀGINA DE NOTÍCIES DE LLEIDA</a></li></ul>

Share