Notícies

Entrenant a l'entrenador. Idees i trucs per a una comunicació constructiva i eficaç

Joan Vives, llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona al 1993 col·labora amb la Federació Catalana de Tennis des de l’octubre de 2009 donant assistència psicològica als esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva de Tennis (Programa Alt Rendiment Català) i del Centre Internacional de Tennis de Cornellà.

El passat 30 de maig a les 19:30h va tenir lloc una xerrada a les Escoles Minguella de Badalona sobre la Connexió entre Comunicació i Rendiment.

A la xerrada es va destacar els 6 punts crucials en la comunicació dels entrenadors que més tenen a veure per aconseguir un rendiment estable i també una relació constructiva amb els esportistes.

També es va presentar el llibre “Entrenando al entrenador. Ideas y trucos para una comunicación constructiva y eficaz”

Aquest llibre és fruit del treball aplicat que Joan Vives Ribó ha anat exercint durant el període 1997-2011 com a psicòleg de l’esport i del rendiment, treballant amb gran quantitat de professionals en múltiples àmbits esportius i empresarials. Les idees i trucs que s’exposen es deriven d’experiències viscudes i aplicacions reals, i aquesta mateixa experiència és la que ha anat modelant la forma d’explicar els conceptes que es presenten en el llibre, de manera que tal com el lector els llegirà és com l’autor els treballa amb els seus clients. En això radica la singularitat d’aquest llibre, que s’allunya de academicismes per acompanyar el lector cap a una comprensió a través d’idees clares i il · lustracions constants, repassant les bases fonamentals d’una bona comunicació (feedback, canals, barreres …) i revisant com gestionar la comunicació en les aplicacions diàries amb què es troben aquests professionals a qui va dedicat el llibre (liderar o gestionar equips, motivar, marcar objectius, controlar expectatives, activar, concentrar, instruir, corregir, avaluar, generar confiança, premiar o castigar, negociar …).

Si estàs interessat en aquest llibre : compra’l en paper o e-book

http://www.bubok.es/libros/208041/Entrenando-al-entrenador-Ideas-y-trucos-para-una-comunicacion-constructiva-y-eficaz

Share