Notícies

Enric Porcar i Olga Aliagas, Campions de Catalunya Benjamins

El jugador del CT Girona, Enric Porcar i la tennista del CT Reus Monterols, Olga Aliagas van ser els guanyadors del Campionat de Catalunya Benjamí que es disputar al CIT Cornellà. Enric Porcar, segon favorit, va derrotar a la final al tennista Pol del Castillo, quart cap de sèrie, per 7/6 (6) i 6/2.

Per arribar a la final , Porcar havia derrotat en semifinals al representant del CN Lleida, Gerard Pascual, cinquè cap de sèrie, per 6/2 i 6/1 mentre que Del Castillo s’havia desfet del tennista del CT Badalona i cap de sèrie, David Naharro per 7/5, 2/6 i 8/6.

En categoria femenina, el triomf va ser per a la jugadora del CT Reus Monterols, Olga Aliagas, cap de sèrie, que es va imposar a la final a la jugadora del CN Lleida i setena cap de sèrie, Claudia Borbon per 6/3 i 6/2.

En semifinals, Aliagas havia superat a la jugadora del Sicoris Club i quarta cap de sèrie, Paula Arcarons, per 6/3 i 6/4 mentre que Claudia Borbon s’havia desfet de Judith Hernández, del CT Andres Gimeno, per un doble 6/3 i 6/3.

Finalment, també es va disputar la categoria de dobles masculins que va veure la victòria de la parella formada pels jugadors Adrià Pratdepadua i Alex Rull que van fer valer la seva condició de segons favorits per derrotar a la final a la parella formada per Pol Salabert i Tony Corro, per 6/4 i 6/1.

Share