Notícies

En marxa el Centre de Referència de Lleida

Els onze jugadors que de moment treballaran en el Centre de Referència en la temporada 2016/17 (nascuts entre els anys 2002 i 2006) són Núria Pérez i Clàudia Puigdevall (CT Lleida), Claudia Borbón (CN Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club), Emili Elias, Odei García i Víctor Almarza (Sícoris Club), Jan Rubio (CT Urgell), Albert Pedrico (CN Lleida), Sergi Viles (CT Mollerussa) i Álex Orán (CT Lleida).

El centre ofereix un servei d’entrenament i assessorament tècnic als jugadors en formació més destacats dels clubs de les Terres de Ponent en diferents grups i dies. L’objectiu final és potenciar el nivell dels millors jugadors en formació de cada territori treballant de forma conjunta amb els seus clubs.

El funcionament i la filosofia d’aquests centres de referència es basa en oferir als clubs uns serveis, reforçant el projecte del jugador amb el seu club, amb entrenaments
no invasius tècnicament. Els tennistes també poden tenir acompanyament a les competicions, amb assessorament en competició. Es du a terme un dia setmanal d’entrenament per al jugador, implementant metodologies de treball integrades i posant èmfasi en els components tàctic-mental-físic.

Centre Ref-1 copia 2

Share