Notícies

Emotiu homenatge a EmiliAno Rubio al Sícoris per la seva jubilació

El Sícoris Club va retre un emotiu homenatge a una de les persones més estimades de l’entitat en general i de la secció de tennis en particular, Emiliano Rubio, que enguany es jubila.

Després de tota una vida dedicada a aquest esport, Emiliano Rubio deixarà el càrrec de director de l’Escola de Tennis del Sícoris Club, motiu pel qual se li va retre aquest homenatge que, a part de merescut, va ser força emotiu, amb llàgrimes, emoció i tota l’estimació vers l’Emiliano per part de les 250 persones que hi van assistir.

La festa va començar amb un vídeo cronològic amb fotos on hi apareixia ell i que el Sícoris va confeccionar gràcies a la col·laboració dels socis, que van cedir les imatges. Eren fotos de la seva època al CT Lleida, del CT Osca i del Sícoris. Després de les fotos de cada etapa, hi sortia un alumne/monitor d’aquella època parlant d’ell, gent com Miquel Puigdevall, Talito Corrales o Tito Rodríguez.

Va ser molt emotiu i tots ells van destacar la seva franquesa, humilitat, humanitat, professionalitat i sobretot els valors transmesos al llarg de tota la seva carrera per l’Emiliano.

Després del vídeo es van llegir unes cartes d’algunes persones que no va poder assistir a la festa, però que van voler fer palès el seu afecte cap a l’Emiliano, que a més va rebre diferents regals, com un pastís en forma de pista de tennis, un rellotge gravat de part de socis i amics o un collage amb la cara de tots els alumnes amb els quals es va poder contactar.

El clímax, però, va arribar quan la seva mare li va donar una raqueta de fusta tallada a mà feta per un familiar amb una foto per un costat d’ell jugant amb 13 anys i per l’altre costat la foto dels seus tres néts. El Sícoris, a més, li va lliurar la insígnia d’or del club pels 30 anys com a director de l’escola.

Emifoto1 copia

 

Share