Notícies

Els tècnics lleidatans dissenyen el 2014

Com cada final de temporada es va celebrar la reunió de directors d’escola i tècnics de la Província de Lleida per tal de tractar qüestions d’interès comú, planificar el calendari esportiu i les diferents activitats de cara al 2014.

Una representació de directors d’escola i tècnics lleidatans es van reunir a la Caparrella

Una representació de directors d’escola i tècnics lleidatans es van reunir a la Caparrella

A la trobada, convocada pel director tècnic provincial, Miqui Moreno, hi van ser presents Ramon Melé (CT Lleida), Emiliano Rubio (Sícoris Club), Nuria González (CE Mas Duran Cervera), Dolors Folguera (Fopi Escola), James Ramírez (CT Balaguer), Carles Modol (CN Lleida) i Carlos Coll (CT Urgell).

Entre els nombrosos temes que es van tractar es van elaborar el calendari de Circuit Provincial – Camí al Màsters Wala, així com els calendaris dels Circuit Minitennis i Juguem.

A la trobada es van repassar, entre d’altres, aspectes relacionats amb el Master Nacional, IV Màsters Wala, tennis escolar, concentracions periòdiques de la FCT o cursos de formació. També es va parlar de la posada en marxa del Programa Supertennis 1, el Cucasport-Cucalòcum i d’una formació específica orientada al rendiment mental dels jugadors, per a tècnics, pares i jugadors.

Apuntar també un petit canvi que es va aprovar respecte a la puntuació que s’atorga en el Camí cap al Màsters Provincial Wala. A partir d’aquesta temporada els donarà 5 punts als vuitens de final dels primers quadres i es destinarà punts als campions i finalistes del quadre 2. Els vencedors rebran 10 punts i els sots-campions 5.

Share