Notícies

Els millors jugadors de pàdel del món es citen al Club Tennis Reus Monterols

El Club Tennis Reus Monterols organitza el proper 11 d’octubre una diada de pàdel on hi participaran quatre dels millors jugadors del món: Juan Martín Díaz (núm. 8 del món), Cristian Gutiérrez (núm. 12 del món), Sanyo Gutiérrez (núm. 3 del món) i Paquito Navarro (núm. 4 del món).

El punt culminant de la Jornada arribarà a les 12.30 h quan els quatre cracks mundials participaran en un partit d’exhibició a la pista central del club reusenc.
Aquest partit és gratuït i obert a tothom, tant per a socis com per a no socis, i s’espera una alta expectació per veure als millors jugadors de pàdel del moment.

Abans del partit, i a partir de les 10 h, aquests quatre padelistes d’elit, impartiran uns clínics d’atac i defensa a 36 jugadors de la província que prèviament s’hagin inscrit al Club Tennis Reus Monterols. Paral·lelament, també es disputarà un concurs de dianes per als nens de l’escola de pàdel del Club, sortejos, xerrades, photocall i signatures on hi podran participar tots els aficionats que ho desitgin.

Els quatre cracks mundial del pàdel:

Juan Martín Díaz

Apodat “El Galleguito”, jugador espanyol-argentí, considerat el dia d’avui per a molts com el millor jugador de pàdel de la història. Actualment, ocupa el número 1 del rànquing WPT junt amb la seva
parella de joc Fernando Belasteguín.

Cristian Gutiérrez

Jugador argentí nascut a la ciutat de Mar de la Plata, on va començar a jugar a pàdel als 9 anys. Els seus primers cops van ser contra la paret d’un club de pàdel de Mar de la Plata fins que als 15 años es va concentrar en aquest esport i s’hi va dedicar de manera professional.

Sanyo Gutiérrez

Va començar a jugar al pàdel als 11 anys i als 15 anys ja va entrar al circuit professional. Actualment és el número 3 del WPT, juga a la posició de drive i el 2015 va guanyar 40 dels 54 partits que va disputar al Circuit del World Padel Tour.

Paquito Navarro

És jugador de pàdel professional i actualment és considerat el millor jugador espanyol d’aquest esport i dels millors del món. Juga a la posició de revés i forma parella amb Sanyo Gutiérrez, amb qui formen la segona millor parella del World Pàdel Tour.

Programa de la Jornada
• de 10.00 a 11.00h Clínics d’atac i defensa + signatures i photocall.
• de 11.00 a 12.00h Clínics d’atac i defensa + signatures i photocall
• a les 11.00h Entrega de premis de la Lliga Social de Pàdel.
• a les 11.15h Xerrada Visport a càrrec de la Creu Blanca sobre protecció
i habilitats visuals en el pàdel. Oberta a tothom.
• de les 11.50 a 12h Fotografia oficial de final de curs dels nens i nenes
de l’escola de pàdel
• de 12.00 a 12.30h Concurs de dianes per als nens de l’escola de pàdel.
• a partir de les 12.30h Partit d’exhibició entre els 4 jugadors.

 

Per a més informació:
Dani Prado
Responsable de Comunicació del CTRM
T. 977 751 560 · dani.prado@tennismonterols.cat

Share