Notícies

Els júnior es mantenen a la categoria Or del Català

Els quatre equips lleidatans que van prendre part al Campionat de Catalunya  Júnior de categoria Or – Trofeu Lis Arilla, van aconseguir la permanència.

A la categoria femenina, el CN Lleida, amb l’equip format per Gabriel, Charles, Cristòbal i Cano va caure a la primera ronda contra el RCT Barcelona –primer cap de sèrie– per un 4-0. A la segona, va aconseguir la salvació en superar el CT Girona per 3-1 en un duel on no va fer faltar jugar el dobles, ja que l’eliminatòria es va decidir en els individuals.

categoria femenina

Per la seva banda, el CT Urgell va jugar tres eliminatòries abans d’aconseguir la salvació. A primera ronda va perdre per 1-3 davant el cap de sèrie número 4, La Salut, mentre que a la primera oportunitat de permanència va caure amb claredat davant el CT Andrés Gimeno.

La salvació es va obtenir derrotant el CT Girona per 3-1 a la segona ronda de consolació. En aquests tres enfrontaments, el CT Urgell va estar representant per Mila Milanovic, Ainoha Dueñas, Marta Pastó, Ares Llobera i Carme Ochagavia.

Pel que fa als equips masculins, també d’Or, el CT Urgell va caure a la ronda inaugural davant el CT Barcino, segon favorit, per 0-5, però es va assegurar seguir un any més a la màxima categoria en imposar-se amb facilitat al CT Girona per 1-4. El club va comptar per a aquests dos duels amb Guillem Secanell, Arnau Perostes, Enric Azuara, Roger Pedrós, Xavier Moreno, Aleix Bergés i Nil Llopis.

equips masculins

Per la seva banda, el CT Lleida va perdre en primera ronda davant el CE Laietà, cap de sèrie número 1, i va segellar la salvació derrotant el Cunit per 5-0.

Per una altra banda, el CN Lleida masculí va mantenir la categoria d’Argent. Amb un equip molt jove format per Abella, D. Garcia, S. Garcia, Lera i Solans va perdre davant el Sabadell per 4-3 i va derrotar el Terrassa per 5-0. L’objectiu de cara la propera temporada és pujar de categoria.

Per últim, a la categoria Bronze d’aquest Campionat de Catalunya, el CT Balaguer va perdre en la primera ronda davant el Cerdanyola.

Share