Notícies

Els jugadors/es del 2002 protagonistes d'una nova jornada RDS

Durant la tarda del dimarts 3 de maig, les pistes ràpides de les instal·lacions de la FCT a la Vall d’Hebron , van acollir l’RDS dels jugadors i jugadores nascuts/es l’any 2002 (infantils de segon any). La concentració va aplegar 10 jugadors i 10 jugadores convocats per la FCT amb l’objectiu de fer el seguiment de les seves evolucions i facilitar un entrenament conjunt entre els millors jugadors/es d’aquest any.
Durant la concentració es van filmar els cops dels jugadors en càmera súper lenta, per registrar i oferir a través del canal VIMEO de la FCT les gravacions.
L’entrenament va constar d’exercicis de ritme i control de direccions des del fons de la pista, així com de sets reduïts d’entrenament. En aquest RDS els jugadors van començar a omplir unes enquestes (en aquest cas sobre equipament) que serviràn de base per a l’elaboració d’ estudis longitudinals liderats per l’àrea de docència i l’àrea tècnica, i els quals estan pensats per obtenir informació útil del alt rendiment formatiu català.
Els jugadors que van participar en aquest nou RDS són:
Femení: Marta Custic (RCTB), Alejandra Ferrer (RCTB), Fiona Arrese (CT BARCINO), Clara de Santiago (CT BARCINO), Marta Torres (CT la Salut), Silvia Martninez (CT Andres Gimeno), Natalia Mas (CT Andrés Gimeno), Carla Alonso (CT Badalona), Ariadna Briones (CE Laietà) i Sandra Ginés (CT Reus Monterols)
Masculí: Xavier Matas (CE Laietà), Pol Otin (CE Laietà), Max Alcalà (CT Cabrils), Pau Fanlo (CT Cabrils), Oriol Fillat (CT Cabrils), Eric Renart (CT Banyoles), Iker Rivero (CT Banyoles), Arnau Serna (CT Barcino), Jordi Garcia (CT Reus Monterols) i Arnau Miralles (CT Reus Monterols)
CIMG7584
Share