Notícies

Els jugadors i jugadores catalans preparats per participar al Campionat d’Espanya aleví 2014

Aquest dilluns 30 de Juny ha començat el Campionat d’Espanya Aleví 2014 al Ferrol. L’expedició catalana està formada per 10 jugadors i 10 jugadores que han anat cap a Galicia amb tres furgonetes de la FCT i 4 tècnics catalans. Avui és el torn dels nois, i demà començaran la seva participació les noies.

La Federació Catalana té moltes expectatives amb els representats catalans i catalanes, doncs tenint en compte els resultats obtinguts per molts d’ells durant aquesta temporada, fa preveure que s’aconseguiran grans resultats.

Seguint la línia esportiva marcada per la FCT, l’expedició està formada per 4 tècnics, un de la FCT i 3 de clubs, valorant que molts dels jugadors classificats duen a terme els seus entrenaments en els seus propis clubs, així es pot fer un seguiment més exhaustiu amb tècnics que coneixen bé els seus jugadors.

L’expedició catalana és la major de totes les comunitats de l’estat espanyol, mostrant una vegada més que és la Comunitat Autònoma amb més vocació tennística de totes.

Molta sort a tots i totes!

Els jugadors i jugadores catalans preparats per participar al Campionat d’Espanya aleví 2014

Share