Notícies

Els Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014

El proper 30 d’octubre al 2 de novembre, a les ciutats de Barcelona i Calella es celebraran els Jocs Special Olympics 2014, l’esdeveniment esportiu i social més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Més de 1.350 atletes de Catalunya, la resta de l’Estat i de diferents delegacions estrangeres ja tenen aquestes dates marcades en vermell en les seves agendes.

La modalitat de tennis,  tindrà, un cop més, el millor escenari possible. Així, en virtut d’un conveni de col·laboració, la Federació Catalana de Tennis cedeix, de manera gratuïta, les seves instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebrón per a la disputa de les proves de tennis. Així, s’utilitzaran quatre pistes entre el divendres 31 d’octubre i el dissabte 1 de novembre (entre les 10:00 i les 19:00h) per al desenvolupament de la competició.

L’extrema sensibilitat de la Federació Catalana de Tennis permet donar un cop de mà al projecte integrador dels Jocs Special Olympics. Una proposta que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i per augmentar la seva autoconfiança a través de la pràctica esportiva.

Els Jocs Special Olympics són un punt de trobada per a milers d’atletes, entrenadors, famílies i societat civil perquè al marge de la competició són sinònim de convivència, activitats socials, lleure i reconeixement del paper que les persones amb discapacitat intel·lectual tenen a la nostra societat.

Per a més informació (clica)

SO_Vertical2

Share