Notícies

Els Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014

Del 30 d’octubre al 2 de novembre Barcelona i Calella van ser olímpiques. Els X Jocs Special Olympics van reunir a més de 1.600 esportistes amb discapacitat intel·lectual per celebrar uns jocs excel·lents amb 12 disciplines esportives: bàsquet, vela i tennis a Barcelona; tennis taula, bàdminton, handbol, futbol sala, hoquei interior, natació, gimnàstica, petanca i atletisme

Els participants ven venir de diferents parts del món, en total 17 delegacions estrangeres: Àustria, Itàlia, Hongria, Mònaco, Andorra, Dinamarca, Països Baixos, el Marroc, l’Índia, Gran Bretanya, Suïssa, Etiòpia, Equador, Xile, Argentina, Gibraltar i Israel. 6 comunitats autònomes: Madrid, Comunitat Valenciana, Andalusia, Castellà i Lleó, Múrcia i Aragó.

La Federació Catalana de Tennis va cedir les seves instal·lacions del Centre Municipal de la Vall d’Hebron per poder disputar les proves de tennis. Durant els dos dies que va durar la competició, els esportistes van mostrar un alt nivell en ambdues dues modalitats esportives que consistien en realitzar una serie de proves de destreses i partits individuals en el format Round Robin.

Classificacions per modalitat:

Grup 1 (Nivell Avançat):

1)      Roger Cots

2)      Marta Gómez

3)      Jose Antonio Bonete

 

Grup 2-3 (Nivell Intermig):

1)      Alberto Meroni

2)      Cristina Moral

3)      Sergio Carreras

 

Grup 4 (Nivell Inicial):  

1)      Fernando Garcia

2)      Ivan Moreno

3)      Nagore Acebal

 

Series de Destreses 1:

1)      Jordi Romaguera

2)      Stefano Tallone

3)      Marc Puig

 

Series de Destreses 2:

1)      Marcos Amador

2)      Isaac Serrano

3)      Carmen Ferrer

 

1

2

3

4

Share