Notícies

Els fundadors del CT Mollet 'El Calderí' i els socis de 40 anys reben un homenatge del club

Els onze fundadors del Club Tennis Mollet ‘El Calderí’ l’any 1973 i la trentena de socis que compleixen 40 anys van rebre un homenatge i reconeixement públic a la seu de l’entitat. L’acte va tenir lloc aquest dissabte amb una cinquantena d’assistents, entre aquests hi havia el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Els reconeixements van ser principalment pels onze fundadors del club, que van rebre un diploma i la revista oficial del 40 aniversari. “Ens vam ajuntar una colla d’amics i aleshores van fer una entitat que mai vam pensar que seria tan gran i bona”, va admetre el primer president del club, Andreu Solà. En aquest sentit el primer secretari del club, Eduard Llorens, va explicar en els parlaments de l’acte “les llargues negociacions per tirar endavant un club amb unes instal·lacions referents”.

Durant l’acte també es van distingir amb la insígnia d’or del club al president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs. Pel que fa el president de la catalana de tennis va admetre que “pocs són els clubs que tenen una llarga història de 40 anys. És un orgull veure un club que ja s’ha convertit en un punt de trobada més enllà de la pràctica de l’esport”.

Tanmateix l’alcalde molletà va aplaudir el projecte del tennis a Mollet “perquè està més obert que mai al municipi, abans era més exclusiu però l’entitat ara està del tot oberta a la ciutadania de Mollet”. Tot plegat, el president del club, Luis Martínez, va explicar que el club “havia passat per 4 etapes amb la fundació, creixement, consolidació i l’actual de crisis amb la posterior recuperació.

El més important de tot això és poder plantejar solucions als problemes i fer cada dia millor els nostres serveis als nostres veïns”. A més, Martínez va agrair el suport de fundadors, socis, usuaris i institucions per celebrar l’acte central del 40 aniversari. A l’acabament de l’acte es va presentar la revista oficial del 40 aniversari.

Share