Notícies

Els equips russos i francesos dominen 1º ITF de tennis platja "REEF" Calonge-Costa Brava

Del 23 a 25 d’agost la localitat gironina de Sant Antoni de Calonge ha acollit el 1º torneig Internacional de Tennis Platja G4 de la província de Girona, puntuable pel ranking mundial i tutelat per la Federació Catalana de Tenis. La bona situació de l’emplaçament del torneig ha permès que hagi estat seguit per molts espectadors.

Aproximadament 140 jugadors, distribuïts en les diferents modalitats, han pogut participar en aquest esdeveniment esportiu que en la categoria internacional ha estat dominat per jugadors/es russos i francesos.

En categoria masculina ITF Dobles la victòria va ser per Jerome Mallot i Rodolphe Boyeldieu , caps de sèrie nº 2, que es van imposar els caps de sèrie nº 1, els russos  Svyatoslav Tektov i Stanislau Zaichenko , per 6-4  7-5 en un partit molt igualat.

En categoria femenina ITF Dobles femenina, la situació va ser a l’inversa , i tota una sorpresa ja que les jugadores russes Liudmila Nikoyan i Daria Churokova van guanyar a les franceses Manon Courtinat i Emmanuelle Poncetta en una final molt entretinguda per 6-4 6-3, tot i no ser caps de sèrie.

Referent els jugadors catalans cal destacar la victòria en Individuals Masculins del jugador tarragoní Cristobal Ramirez davant del francès Rodolphe Boyeldieu. Així com la segona posició en individuals femenins de la Rosa Sitjà, que va perdre la final davant la russa Liudmila Nikoyan.

En categoria mixta la final va ser totalment catalana, i la Rosa Sitjà i en Richard Mast van guanyar a Victor Martínez i a Tània Gonzalez.

A l’entrega de premis va assistir el regidor d’esports de Calonge i el delegat provincial de la Federació Catalana de Tennis.

Els equips russos i francesos dominen 1º ITF de tennis platja "REEF" Calonge-Costa Brava

Share