Notícies

Els entrenadors de la FCT ja tenen el seu material HEAD

Prop de 40 entrenadors i monitors de la Federació Catalana de Tennis va rebre aquest dimecres a les instal·lacions de la Vall d’Hebron (Barcelona) el seu material HEAD per a aquesta temporada. HEAD és la raqueta, pilota i cordatge oficial de la Federació Catalana de Tennis, un acord que es perllonga fins al 2016 i que va ser renovat recentment després de la bona experiència collida per ambdues parts des de 2009.

Durant aquesta jornada, responsables de HEAD van mostrar als entrenadors i monitors tota la col·lecció de la firma per aquest 2013 així com les diferents campanyes virals i vídeos que des HEAD internacional s’estan impulsant.

Les noves raquetes amb grafè, la nova col·lecció de tèxtil, els èxits de les pilotes HEAD o els vídeos protagonitzats per Djokovic, Xarapova o Murray van tenir la seva quota de protagonisme.

Tots els allí presents van rebre in situ part del material amb què impartir les seves classes a tots els joves tennistes que passen pels diferents centres de tecnificació de la FCT.

La presentació per part de HEAD va anar a càrrec d’Albert Bassas, director comercial HEAD de la zona Catalunya.

http://www.youtube.com/watch?v=jMgThTJWycw

Share