Els campions del CIRCUIT HEAD PROMESES TARRAGONA 2014 premiats amb una jornada plena de regals i activitats.

Els campions de la primera edició del CIRCUIT HEAD PROMESES 2014 de la província de Tarragona van ser premiats aquest passat cap de setmana amb una jornada al CLUB TENNIS BARÀ plena d’activitats i regals organitzada per la FCT Tarragona.

Els primers i segons classificats de cada categoria van realitzar un clínic amb alguns dels campions provincials i de Catalunya juvenils. Al finalitzar el clínic, els convidats van gaudir d’un dinar de germanor acompanyat d’una xerrada formativa portada a terme per la Direcció Esportiva de la FCT a Tarragona. La jornada va concloure amb un lliurament de premis de material HEAD per a tots els participants i el discurs del president de la FCT a Tarragona, el Sr. Pere LL Bergadà, que va agrair la participació de tots els jugadors i els va convidar a seguir gaudint del CIRUIT HEAD PROMESES els propers anys.