Notícies

Els alumnes de l’INEFC Lleida aprenen tennis a La Caparrella

Uns 40 alumnes de l’INEF Lleida van participar el passat dia 9 de març en una jornada de formació a les instal·lacions que té a la Caparrella la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis. L’activitat, que s’allargarà fins al proper dia 18 d’abril i constarà de 20 hores de durada, forma part de l’assignatura d’esports emergents és possible gràcies al conveni firmat entre l’INEF i la Federació a Lleida.

Amb aquesta activitat es pretén que els alumnes de l’INEFC coneguin les característiques de l’esport del tennis a partir de la seva pràctica i descobreixin de manera guiada i mitjançant la pràctica els moviments i gestos tècnics principals d’aquest esport.

Uns altres dels continguts de la pràctica són: entendre i utilitzar els fonaments tàctics més bàsics en situacions de cooperació i oposició, aplicar de manera conscient les regles i normes que regeixen l’esport del tennis i assolir un grau (determinat per l’examen pràctic) d’efectivitat i eficàcia en el joc global d’aquesta modalitat esportiva

Els alumnes de l’INEFC Lleida  aprenen tennis a La Caparrella

clicar per fer més gran

Share