Notícies

El XXI Torneig El Corte Inglés del 4 al 10 de novembre al Cercle Sabadellès 1856

La competició té una dotació en premis de 6.500€

Del 4 al 10 de novembre es disputarà a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 la 21a edició del Torneig El Corte Inglés, competició Open tant en categoria absolut, masculina i femení, que té un valor total en premis de 6.500 euros.

El Cercle Sabadellès 1856 i El Corte Inglés uneixen esforços en un campionat que és un clàssic a nivell nacional. En la passada edició, es van inscriure un centenar de tennistes, convertint el Torneig El Corte Inglés en una competició de referència a la comarca.

En el 2012, Marc Fornell (Cercle Sabadellès 1856) va revalidar títol, convertint-se en el primer jugador en la història del campionat en sumar dos victòries de forma consecutiva i disputar la seva tercera final. D’aquesta manera, Fornell serà un dels rivals a batre en la present edició; mentre que en categoria femenina, la victòria va recaure en la tennista Basca Maite Gabarrús (RCT Barcelona).

Els aficionats al tennis tenen l’oportunitat de gaudir de l’actuació dels millors jugadors estatals a les pistes del Cercle Sabadellès 1856 durant els set dies de competició.

Inscripcions al mail: escoladelcercle@cerclesabadelles.cat

El XXI Torneig El Corte Inglés es disputa del 4 al 10 de novembre al Cercle Sabadellès 1856

Share