Notícies

El xilè Méndez guanya el III Open Internacional Ortopèdia Rubio

El xilè Robinson Méndez, primer cap de sèrie del torneig, es va imposar a Lhaj Boukartacha a la final de la tercera edició de l’Open Internacional Ortopèdia Rubio de tennis amb cadira de rodes que es va disputar del 18 al 21 de juliol al Club Tennis Urgell.

Méndez va superar el seu rival marroquí per 6-0 i 6-4 en un enfrontament que va durar poc més d’una hora. La final més disputada va ser la de consolació. José Coronado i Raúl Moreno van disputar un partit trepidant que finalment es va decantar del costat del  català per 7-6, 6-7 i 6-1.

A la final de dobles, el triomf va ser per Pérez i Chamizo, que van superar a la final al xilè Méndez i el lleidatà Manel Palau (6-3 i 7-6).

El torneig també va tenir protagonisme lleidatà al quadre individual amb Ubald Ratés, número 21 del rànquing estatal, Manel Palau i Xavier Murillo . A la primera jornada Ubald Ratés va superar Manel Palau per 6-0 i 6-2 i posteriorment va ser eliminat. Xavier Murillo va caure en el seu debut davant el tercer cap de sèrie, el marroquí Boukartacha Lhaj (6-1 i 6-0)

El xilè Méndez guanya el III Open Internacional Ortopèdia Rubio

clicar per ampliar

Share